3 de febrer de 2023

A la fi podeu veure íntegrament la presentació del llibre ‘Trabajo sexual con derechos’ que va tenir lloc a Ca la Dona el passat 17 de novembre de 2022. Un acte amb ponents excepcionals. L’autora, Lynzi Armstrong, va compartir taula amb Marijose Barrera (Colectivo de Prostitutas de Sevilla), Janet Mèrida (Putas Indignadas), Cristina Garaizabal, Laura Macaya (Genera) i Marta Venceslao (GRECS).

Gairebé no va haver-hi temps de dirimir totes les interessantíssimes qüestions llançades, el que ens emplaça a continuar reflexionant i enfortint aliances. Mentrestant, aquí teniu el vídeo, que ens ha facilitat l’editorial Virus:

Sobre ‘Trabajo sexual con derechos’:
Reunint les veus de treballadores sexuals, militants i acadèmiques, aquest llibre aprofundeix en un debat feminista ineludible davant l’experiència del model neozelandès. Enfront de l’ofensiva que busca sotmetre-les a un règim d’apartheid social i jurídic sota el pretext de la seva salvació, aposta per l’enfortiment de la legitimitat, els drets i la pròpia organització de les treballadores sexuals com a únic camí emancipador.

Més informació