Arxiu

Arxius personals i col·lectius

Des dels seus inicis, el Centre de Documentació ha recollit i conservat fons i donacions tant de persones com de col·lectius feministes. Avui, el nostre arxiu conté aproximadament 100 metres lineals de documentació. Com que és un arxiu feminista, hi ha tant documents organitzatius, retalls de premsa, reportatges fotogràfics i correspondències com també xapes, samarretes o baralles de tarot. Part del nostre activisme és ampliar i corregir el que fins ara s’ha considerat important.

A continuació trobaràs el llistat dels fons que conservem. Tots són consultables, i de mica en mica, els estem treballant.

Fons col·lectius

DAIA. Dones per l’autoconeixement i l’autoconcepció, CA LA DONA, CEDIS: Centre d’estudis dona i societat, Col·lectiu de Dones en l’Església per l’equitat, DONA I SALUT, DOAN: Dones Antimilitaristes, DONES I PRESÓ, DONES X DONES, ESPAI PER ELS DRETS DE LES DONES, FEMART, GRUP LESBIANES FEMINISTES, GRUP LESBOS, MARXA MUNDIAL DONES, TAMAIA, XARXA FEMINISTA.

Fons personals

Àngels Caba Gusi, Encarna Sanahuja Yll, Gretel Amann Martínez, Júlia Cabaleiro Manzanedo, Lluïsa Oliveda Puig, Magda Sellés i Quintana, Mari Chordá Recasens, Maria Pallach Estela, María Olivares Usac, Meli Tormo Muela, Mercè Otero Vidal, Montserrat Bòria i Solsona, Núria Casals Pérez.

Fons col·lectius

DAIA. Dones per l’autoconeixement i l’autoconcepció.
CA LA DONA
CEDIS. Centre d’estudis dona i societat
Col·lectiu de Dones en l’Església per l’equitat
DONA I SALUT
DOAN. Dones Antimilitaristes
DONES I PRESÓ
DONES X DONES
ESPAI PER ELS DRETS DE LES DONES
FEMART
GRUP LESBIANES FEMINISTES
GRUP LESBOS
MARXA MUNDIAL DONES
TAMAIA
XARXA FEMINISTA

 

Fons personals

Àngels Caba Gusi
Encarna Sanahuja Yll
Gretel Amann Martínez
Júlia Cabaleiro Manzanedo
Lluïsa Oliveda Puig
Magda Sellés i Quintana
Mari Chordá Recasens
Maria Pallach Estela
María Olivares Usac
Meli Tormo Muela
Mercè Otero Vidal
Montserrat Bòria i Solsona
Núria Casals Pérez