Divendres 14 de juliol, a les 18h30, a Ca la Dona

Sasha Costanza-Chock, Ph.D. (elli/ella) és uni investigadori i dissenyadori que treballa per donar suport a processos liderats per les comunitats que construeixen poder compartit, desmantellen la matriu de dominació i promouen la supervivència ecològica. És una trans* femme no binària. El seu llibre més recent, Justícia en disseny: pràctiques comunitàries per construir els mons que necessitem (Angles, MIT Press, 2020), està disponible gratuïtament a design-justice.pubpub.org. Sasha va ser ponent online del VIII Congrés d’economia feminista celebrat a Barcelona el març de 2023. Sasha Costanza-Chock visita Barcelona al juliol, que millor que quedar a Ca La Dona, donar-li la benvinguda i que ens expliqui els darrers moviments en els tants temes en què està involucradi i puguem reflexionar juntis, i aprofitarem per reflexionar a partir de la relatoria del Congres. Després, per a qui s’animi, ens n’anirem a sopar i ballar juntis per la ciutat.

Aquesta trobada està promoguda pel grup de recerca-acció Dimmons, en col·laboració amb Ca la Dona. Mayo Fuster Morell (Dimmons), moderarà la sessió, incorporant reflexions de la relatoria del recent VIII Congrés d’Economia Feminista, que va tenir lloc a Barcelona el març de 2023 i va abordar, entre altres debats, temes de digitalització, ecologia i metodologies feministes en què Sasha ha treballat. Amb aquesta trobada volem donar inici a una proposta per compartir trobades de conversa i lectures en temes relatius a l’economia feminista – post la celebració del VIII Congrés a Barcelona – a la tornada de l’estiu.

Bio més extensa de Sasha

Sasha Costanza-Chock (elli o ella) és uni investigadori i dissenyadori que treballa per donar suport a processos comunitaris per construir i redistribuir el poder, avançant cap a l’alliberament col·lectiu i una ecologia sostenible. El seu treball se centra en moviments socials a les xarxes, mitjans de comunicació com a eines per a comunitats en lluita, i justícia en processos de disseny. Actualment, Sasha és Directori de Recerca amb OneProject.org i Professora Associada al Col·legi d’Art, Mitjans i Disseny a la Universitat de Northeastern. També és associada del Centre d’Internet i Societat Berkman-Klein a la Universitat de Harvard. Sasha és autori de dos llibres i diversos assajos, capítols de llibres, i altres publicacions. El primer llibre de Sasha, Surt de les ombres, pren els carrers: Organització comunitària transmèdia i el moviment dels drets de l’immigrant, va ser publicat per MIT Press el 2014. El seu segon llibre, Justícia en disseny: pràctiques comunitàries per construir els mons que necessitem, va ser publicat per MIT Press el 2020. Sasha és membre del Comitè de la Xarxa de Justícia en Disseny (designjustice.org). https://www.schock.cc/

SI ET VAS PERDRE LA XERRADA, ARA POTS VEURE-LA EN VÍDEO: https://media.caladona.org/w/kJzqauxK1sMS6GGg3dffzm