Fes-te arxivetta!

T’agradaria formar part del projecte dinàmic de l’arxiu? La participació voluntària col·lectiva és una part indispensable del nostre activisme. Construïm un espai d’aprenentatge conjunt per fer un arxiu i conservar les històries de les que van ser-hi abans de nosaltres i mantenir els vincles amb les que vindran. Ens reunim de dilluns a dimecres de 17 h a 20 h. Omple el formulari i vine!

Acceptació tractament dades personals(*)

(*) DADES PERSONALS. L’Associació Ca la Dona t’informa que les teves dades de caràcter personal que ens proporcionis omplint aquest formulari seran tractades per l’Associació Ca la Dona com a responsable de les mateixes en compliment de l’establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu del Consell de 27 de abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades mitjançant la qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).

La finalitat de recollida i tractament de les dades personals que et sol·licitem és poder atendre els teus dubtes, consultes i suggeriments.

Legitimació: Al marcar la casella d’acceptació estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme les finalitats descrites a la nostra politica de privacitat caladona.org/politica-de-privacitat

El fet de que no introdueixis les dades de caràcter personal que apareixen al formulari com a obligatòries, podrà tenir com a conseqüència que no es pugui atendre a la teva sol·licitud.

Podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les teves dades de caràcter personal enviant un correu a info@caladona.org acompanyant còpia del NIF, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra política de privacitat caladona.org/politica-de-privacitat